HTML

Ex Visszaszerzés

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Lehetséges az ex visszaszerzése?

AdamJoyRideR 2011.03.08. 14:00

Igen. Többféle módja van az ex visszaszerzésének. De mindenek előtt, az első dolgod, hogy megfontold, ez valóban jó döntés-e. Néha az a kézenfekvőbb, ha továbblépünk és találunk valaki mást. De ha te igazán szereted ezt a személyt, akkor mindent meg kell tenned a visszaszerzése érdekében, mert ha nem teszed, bánni fogod egész hátralevő életedben. Ez elég ijesztő gondolat, de sajnos ez az igazság. Szóval, rajtad múlik, hogyan gondolod, megéri-e visszaszerezned az exedet vagy sem. Ha úgy döntesz, akarod Őt, itt van néhány…

JELZÉS ARRÓL, HOGY VAN-E MÉG NÁLA ESÉLYED

  • Az exed tartja veled a kapcsolatot – Ez a legnagyobb és legfontosabb jel, amid csak lehet arról, hogy van még esélyed. Bármikor, amikor az exed kapcsolatba lép veled, mindegy, hogy telefonon, sms-ben vagy e-mailben, az egy nagyon bíztató dolog. Ha tovább lépett volna, kerülne minden kapcsolatot veled.
  • Még mindig egyedülálló – A legtöbb kapcsolatnak azért lesz vége, mert az egyik fél, már talált magának egy új partner. Tehát, ha szakítottatok, de neki még nincs senkije, akkor valószínűleg nem is akar senki mást. Azonban, ha már valaki mással van, akkor sincs minden veszve. Sok trükk és technika létezik az ex visszaszerzésére, akkor is, ha volt párod életébe belépett valaki új.
  • Javulás látszik az életmódjában – Ha fejlődést tapasztalsz exed életében, szintén jó jel, mert próbál valamiféle benyomást tenni rád. Például egy jobb munkája lett, vett egy új kocsit, csinosabban öltözködik, vagy lehet ez akár egy egyszerű frizuraújítás is.
  • A barátai tartják veled a kapcsolatot – Legtöbbször a barátainkat kérjük meg, hogy beszéljenek az ex barátnőnkkel, barátunkkal vagy ex házastársunkkal, hogy jobban megértsük a szakítás okát. Sokszor, a legjobb barát segíthet helyrehozni egy tönkrement kapcsolatot, tehát ha az ő barátai beszélnek veled, illetve kérdéseket tesznek fel a szakításotokról, akkor igen, az általában egy jó jel.
  • Hajlandó változni – Sok szakítás történik amiatt, hogy egy az egyik fél rossz szokása a másik felet az őrületbe kergeti. Például a dohányzás, ivás gyakori, alapvető problémák egy párkapcsolatban. Ha az exed mondjuk leáll a bulizással, azt valószínűleg azért csinálja, hogy bebizonyítsa, képes változtatni. Ami pedig azt jelenti, hogy újra együtt szeretne lenni veled.

Ez csak néhány volt a több száz jel közül, ami arról árulkodik, hogy az exed még mindig veled szeretne lenni. És ha nem fedezted fel az alábbi tünetek bármelyikét, még mindig nincs minden remény veszve. Lehet, hogy csak annyiról van szó, hogy nagyon friss a szakítás és még nem látni a jeleket. A következő lépés…

Tudd meg, hogy mit TILOS tenned, ha vissza akarod Őt hódítani és milyen első lépéseket kell megtenned, hogy az ex visszaszerzés folyamatát elkezdhesd már MOST!

Itt a további INGYENES segítséged:

Ex Visszaszerzése Szakítás Után  (Kattints a linkre!)

 

 

 

Címkék: visszaszerezni szakítás után visszaszerzem az exem ex visszaszerzés ex visszaszerzése

Szólj hozzá!